пʼятницю, 21 грудня 2007 р.

VDR, dxr3, затримка або злітання зображення при переключанні каналів

Цей глюк був з самого початку, я не розумів в чому справа і не звертав на нього уваги. Однак, коли робота компотюнера стала стабільною, затримки зображення при переключанні каналів, або взагалі злітання плагіна dxr3 змусило мене до шукання причини. По логах було помітно, що злітання відбувається, коли переключається канал і появляється інформація про сам канал, і теж коли швидко рухатися по меню ВДРа. Це навело на підозру, що винне OSD, але читання форумів однозначної відповіді не дало. Що то значить читати документацію!!! Черговий раз перекомпілювуючи плагін dxr3, я прочитав (!!!) нарешті файл TROUBLESHOOTING в кореневій директорії плагіна, де були слова:
* OSD instability, flicker, tearing colors etc can in some cases to some extent be reduced by using (increasing) the OSD flush rate option in plugin settings. For many people, using the skinelchi plugin or the text2skin plugin with the enElchi skin has been reported to work much better than other skins (even with OSD flush rate set to 0).

Далі зрозуміло, я встановив плагін vdr-plugin-skinelchi, поміняв в настройках шкірку на skinelchi і все прийшло в норму, зривання зображення майже не помітне.
Висновок - документацію ТРЕБА читати.

Немає коментарів:

Google Analytics