неділю, 13 січня 2008 р.

KDE 4

Нет сколихнуло повідомлення, що вийшов нарешті 4-й реліз KDE. Я вже розігнався ставити його собі, але після прочитання форуму на лінукс.орг.юей мене трохи попустило, тим більше, що згадав свої експерименти з альфа і бета версіями KDE 4. Як на мої потреби, то і XFCE мені цілком стає, а KDE то вже так, більше для якоїсь візуалізації та зручності. Хоча невідомо, можливо і зберуся з духом і спробую новий продукт.

3 коментарі:

Unknown сказав...

теж читав. кажуть занадто сира штука. особисто я ніколи прихильником КДЕ не був, як на мене десктопи побудовані на ГТК+, а особливо XFCE - рулять набагато більше. але треба визнати, що в новій кадеєшці з точки зору внутрішнього дизайну, особливо технологія Solid - це дійсно прогресивна річ. от тільки чи оцінить це спільнота:)

Анонім сказав...

Я на днях теж на неї шлянув. Імхо Gnome таки продовжує рулити.

Yarema сказав...

А я є прихильником КДЕ, в них набагато краще реалізована робота з десктопом. Звісно, не в КДЕ4. І взагалі XFCE набагато менше жере ресурсів в порівнянні з Гномом і КДЕ, а в мене і так не суперкомп. Так що це питання смаку і можливостей компа. Слава богу, вибирати є з чого, не то що в мастаї.

Google Analytics