середу, 30 травня 2012 р.

Ще один ровер

Оце от ще один ровер (Legend), який є в мому розпорядженні. Куплений імпульсивно, на розпродажі, за ціну трохи більше 100 єврів. Ним можна їздити звичайною дорогою, але найкращий він на болотистій та пересічній місцевості, ідеальний на подорожі лісом. Як я вже сказав, куплявся він імпульсивно - я завжди хотів мати гірський ровер, хоча зараз думаю - нафіга він мені, я надаю перевагу ходити в гори пішками з рюкзаком, і слабо себе уявляю там на ровері, хай навіть і з гірським. На фоті нижче мої два коня: кавалок мого бойового Ланоса і сам ровер на тлі похідного рюкзачка зі всяким дріб'язком до нього.


Це ось передні дискові гальма. Є різні думки з приводу придатності гальм v-brake та дискових, але мене це мало хвилює - міняти я не збираюся, а працюють вони дуже добре.
Заднє коло з шіманівським механізмом переключання швидкостей. Нічого особливого.
Оце більш цікавіше - suspension. Досить непогано разом з передніми стійками подавляє тряску. Принаймні дупа в мене не болить після їзди на ньому :-)
Ну ось власне і все. Я розумію, що це не acme of perfection, але це не перешкоджає мені тішитися поїздками на ньому.

7 коментарів:

Анонім сказав...

Ціна питання ?

Yarema сказав...

Що мається на увазі? Ціна якого питання?

Unknown сказав...

Ціна питання - це примітивна форма запитання: “Яка його вартість?”.

Яка, до речі? :)

Yarema сказав...

Зв’яжіться зі мною в приват, поговоримо. Дані повинні бути в того, в кого Ви взнали що я буду продавати. Або в правому верхньому кутку сторінки.

Yarema сказав...

Ціна питання - примітивна калька з російської "цена вопроса", яка є абсолютною нісенітницею при прямому перекладі. Тоді як "Яка його вартість" - ставить все на місця. Народ, вам мало іншомовного телебачення, сходу і гаранта? Бережіть хоч мову він сміття.

Анонім сказав...

Так, бережіть мову і не користуйтеся словом "ровер", якого в українській немає. :)

Yarema сказав...

Велосипед — Вікіпедія, і облишмо цю дискусію. Якщо Вас цікавить ціна, етс., пишіть мені напряму на електронну пошту. Дискусію я тут підтримувати більше не буду.

Google Analytics