неділю, 18 травня 2014 р.

Коник на базі польської рами Accent Peak 29

Це мій перший ровер, власноручно зібраний з деталей. Починалося все з того, що в мене для цього діла назбиралася сума в 1к євро, в межах якої я збирався складати собі відповідний роверець "під себе".
Майже всі запчастини нові, закуплялися в Польщі на Allegro (та сама компанія, що й Aukro), але й були деякі вживані. Вибір рами впав на Accent Peak 29 2014, щось мене надихнула ось така 10.5 кілограмова збірка. Про тести, відгуки про саму раму можна почитати на польському форумі Team29er. Саме складання почалося з того, що я кинувся шукати наприкінці літа 2013, де б купити ту раму. Виявилося, що вже на вересень 2013 потрібного розміру L вже не було (на мої 187 см), очікувалися нові рами десь на січень, тому вирішив почекати і стати в чергу. Як це буває, рами зварювали і везли кораблем з Малайзії чи звідки там дуже довго, і перші рами появилися тільки 10 квітня 2014 року в понеділок, а вже у середу я відкривав тремтячими руками коробку з рамою:
Ну відповідно наступні дні складався список покупок і прискладана купка грошей досить швидко танула. Поки замовлені запчастини були в дорозі, мій стильний Kona Smoke 2010 був виставлений на таблиці оголошень і продався, покривши чверть ціни нового. Мушу сказати, що розлучався я з ним з великим жалем, але місця вже в підвалі не має на третій ровер, та і функцію він свою виконав: дав мені можливість визначитися, який все-таки ровер я хочу. Всі покупки, вага, етс., записувалися акуратно до таблички. Там є назви деталей англійською, польською і українською (може комусь стане в нагоді), ціна, вага і де купувалося. На жаль, досягнути бажаних 10.5 кіля не вдалося, вийшло в реалі 12.5 кілограм. Як видно з таблички, невелика різниця між теоретичним значенням і практичним. Важив на жінчиній вазі, став сам, потім з ровером, різниця = вазі ровера +- похибка 100 грам.
Нижче кілька фот мого красеня. Як же ж його назвати? :-)
 Це з дитячою причіпкою:

1 коментар:

Анонім сказав...

Кльовий текст українською у таблиці.

Google Analytics